У Анетті дитинство асоціюється з бабусиним бізе

Холостяк-7

Фіналістка шоу «Холостяк-6» Анетті в ексклюзивному інтерв’ю розповіла, що любить в їжі, чого не терпить в стосунках, до чого прагне у коханні і чого хоче від життя.

«У мене є спогади, пов’язані з ароматами їжі – це запахи міст, країн. Так, Італія для мене завжди пахне піцою, змішаними ароматами вуличних кафе, Іспанія – рибою, вином. Іспанська кухня, до речі, дуже смачна, тепла: її просто хочеться їсти», – розповідає Холостячка.

Читайте також: Анетті опанувала кулінарне мистецтво

«Тут, в Україні, з їжею у мене асоціюється тільки бабуся. Вона у нас була дуже хлібосольною, багато готувала, пекла різні солодощі. На свята в будинку у бабусі завжди збиралися родичі: а їх у нас дуже багато (посміхається – ред.). Пам’ятаю, як вперше спробувала у бабусі бізе. Зверху сухе, покрите ніжною скоринкою, а всередині – м’яке, тягуче. Я до сих пір пам’ятаю цей смак…», – згадує Анетті.

Дивіться інтерв’ю з учасницею проекту: